Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt hjärtat va me

Hon lyste den där hösten innan hon gick i pension,
nu skulle tempot äntligen kunna skruvas ned,
nu skulle hon förkovra sig i sina intressen,
bry sig om sig själv
Sedan blev hon ledig
och fick hjärtinfarkt

Och jag vill lysa med en jämn låga,
eller eld
Hellre skruva upp tempot mer
för att hinna njuta och förkovra mig,
nu,nu, Nu, NU
Kanske att jag dör på kuppen
men jag vill inte skjuta upp
det är för mycket roulette
och kansken




Fri vers av Tina-sol
Läst 1060 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-18 19:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sten-Åke Cederhök.
Även hans hjärta slutade slå.
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol