Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snygg strukturerad strategi (vid bristningsgränsen)

Jag antar att du har
snygg strukturerad strategi
för möblering
och jag förstår att det är fullpackat
och ändå kan det finnas råttbon
och termiter

Min möblering är ganska kaosartad
men känslomässig
och trots impulsivitet
så kan jag finna det jag söker
i sömnen

Var sak har sin plats
Men en sak saknas ändå

Och det finns inte plats
vid bristningsgränsen




Fri vers av Tina-sol
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-19 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol