Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökgasrörsavkedjare

Vi var själarna
som skar sig
mot varandra
Vi vände ut
och in
på våra smärtsamma liv
Vi var själarna
som aldrig kunde dra varandra
upp
Vi kunde älska i skrift
och klösa varandra
i kölvattnet
när tiden
var förbi

Men vi var själarna
som bara log i stunden
enstöringar
som bara bytte luft
i varandras lungor
som avgasrör
och kedjerökare
och jag undrar om rökgasrörsavkedjare
är ett ord




Fri vers av Tina-sol
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-12-19 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol