Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne




När mina dagar
blev identiska med mina nätter
Mindes jag din bild som den var
Jag ville inte att åren skulle nöta på den
jag ville spara allt som var vackert

När jag genom mina ögons mist
såg ditt ansikte
visste jag
att det var likadant
som för årtionden sedan

Att endast tiden förändrats
Inte du




Fri vers av Otto Malinen
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-05-17 09:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker kärleksförklaring..
2005-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Otto Malinen