Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnet

Jag tuggar i mig av det,
långsamt, utdraget och njutningsfullt
Det smakar som ren luft
eld och jord
Det smakar liv
Försöker smeka det,
greppa det,
omfamna det
Slime och bomull,
sand
mellan mina fingrar

Det är lugnet.




Fri vers av Tina-sol
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-25 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol