Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker

När jag är morgonsur och okammad
med en trumpen underläpp
då ler du mot mig
som att jag är vacker




Fri vers av Tina-sol
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-26 12:42



Bookmark and Share


  jardan
förmedlar en go känsla o igenkännande
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol