Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håglöst



Med sorg i mitt hjärta
Rinnandes efter mina inre väggar
Tungt hänger huvudet
Milt strilande vattendroppar
Efter mitt gråtande sinnelag
Glädje rinner långsamt
Nerför, drypande, vätande
Frätande, urholkande, svärtande
Håglöshet, hopplöshet

Sorg

Med tron på mig själv
Min egen förmåga
Nere i dyn

Förtvivlans dy

Suger, nedsmutsar, förringar
Vältrandes i självömkan

Våta, smutsiga fotspår
Lämnar mina fötter
Vandrandes
Hopplöshetens väg

Den ständiga frågan

Ekar

Varför?




Fri vers av glittertindra
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-27 17:04



Bookmark and Share


  Thurizas
mmm..den känslan du förmedlar här drar mig neråt i avgrunden. fan vad jag hatar det ordet man ställer sig ibland både över andra och sig själv..det där ordet \"varför\" vad är nödvändigt,måste saker ske? hur kan man göra dem ogjorda? döden kan man inte påverka dock,bara lura på någon minut eller två. blä för den där känslan och fan.
2007-12-31

    ej medlem längre
När sorgen kommer i ens liv ställer man alltid frågan \"Varför\" och sällan får man ett svar...
Känns igen!
2007-12-29

    Lena Nilsson
Ovanligt mörk dikt
mer höst än vinterkänsla
är den ny idag
- eller bara nyinlagd?
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra