Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dags att ta på glasögonen...

jag ville så gärna
känna denna kärlek
omtalad
besjungen

den mjukt värmande sorten
omkramad
verkligt
och mentalt

jag vill så gärna
att kärlek stannar
hos mig
för att önskan finns

men framför allt känslan
den där fina
varma
omtänksamma

känslan

som redan finns

konsten är
att se den
mitt framför mig

välkomna den




Fri vers av glittertindra
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-27 17:49



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
Fint!
2007-12-31

  Thurizas
oh ja..hemligheten är att kunna se det andra inte ser!
2007-12-31

    ej medlem längre
Det sägs att kärleken är blind!
Då är du kär om du inte ser den;)
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra