Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en syra i magen som äter upp mig innifrån

Det tär i mig när du säger att jag är tjock,
när du säger att jag är knepig,
eller att jag helt enkelt är helt dum i huvudet

och det är så jäkla underbart när du kysser mig

För jag vill ha dig,
SÅ JÄKLA MYCKET
och du vill ha mig,
Inget mer med det

Men det är skillnad mellan vilja ha och vilja ha,
och det är den som plågar mig,
det är den som gör ont.

Och det är väll så det är
att man flirtar,
att det är spänningen man behöver.
Men i slutändan vill man inget annat än att somna brevid den man älskar

Och jag älskar dig,
kanske lite för mycket.
För jag älskar dig med hela min kropp, med hela min själ. Mina inälvor, tarmar och blodkroppar älskar dig. Till och med min döda hudvävnad älskar dig.

Och det finns ingen som kan älska mig så som jag älskar dig.




Fri vers av Uppochner
Läst 509 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-29 03:37



Bookmark and Share


  vetlandaslyna
jag vet hur det är! jag vet precis *suckar*. jag älskar den här du fångar känslan helt briljant, hoppas verkligen du vet om det, du har talangen. slutet gör hela texten tycker jag.

besattheten avtar
man måste bara ta första steget bort
när man själv vet att man älskar någon
mer än vad de någonsin kan besvara

och jag vill ge dig en kram.

den där syran i magen känner vi alla till alltför väl.
för att ge dig lite kritik också; du behöver verkligen inte förstora text eller göra den fet/kursiv. din text är ändå så kraftfull så känslan landar ändå helt perfekt! :)
2008-02-01

  Ola Rydberg
Gripande och med ett
intressant språk
gillade speciellt
(Till och med min döda hudvävnad älskar dig)
2008-01-12

  NågonAnnans
fint beskriven dikt med mycket varm känsla,men även destruktiv...
2007-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Hur kan en person som kallar dig tjock och knepig vara tilltalande i dina ögon?
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner