Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skicka mig till himlen och tillbaka


med ett finger
drar du efter vecket

med rätta vinklar
och buren av luft
lyfter jag till oanade höjder
lätta på trycket
så lyfter jag

hantera mina roder
vinkla mina vingar

mjuk på handen
med tungan rätt i munnen

sök mitt
gravitationscentrum
skicka mjukt iväg mig

jag rollar

gör en loop

girar

svänger sakta
i cirklar

hantera mig rätt
och jag flyger
i tjugosekundersintervaller

hantera mig fel
och jag stallar
och störtar




Fri vers av glittertindra
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-30 18:08



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Oh fri sikt och inte ett moln i vägen, läcker sensuell Drake!
2008-01-07

  Lejonhjärtas poesi
Poesi som målar vackra bilder, Gott Nytt År!
2008-01-01

  Thurizas
som ett penseldrag för mig.magiskt och med tillit som skall hanteras ömnt
2007-12-31

  Michaela Dutius
En mycket skir och vacker berättelse om innerlig njutning
2007-12-30

  Vind
Som en Puff en pappersdrake på sensuell tur... :)
2007-12-30

    ingvar VIP
Härlig kärlekspoesi!
2007-12-30

    Saulus
Woooh! Ett flygaress i vardande!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra