Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästertjuven

Du knep mitt hjärta
när det var som mest bevakat.

Hur jag än sprattlar
sitter jag ändå fast.

Min kärlek vet inga gränser
ens om du vänder din kalla sida till.

Nej ingen kan någonsin mäta sig med dig.
Det är som jag upphör att existera
och våra hjärtan slår i takt.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-08 02:01



Bookmark and Share


  stronza
KÄRLEK!
2008-01-08

  Sadhistory
Gillar den här
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga