Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från en kvinnas synpunkt


Relationslogik 1


Är han intresserad av dig?


Hör han av sig?

I så fall finns intresse.

Hör han inte av sig?

Då finns där ingenting.




Fri vers av glittertindra
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-08 23:40



Bookmark and Share


  Ronny Berk
men i afton dans flödar genusdemokratin...har berättats mej även om det aldrig hänt...
2008-01-11

  nettizen
Du har en klar poäng där.
2008-01-09

  Thurizas
yes det är väl så det funkar?
2008-01-09

    ej medlem längre
Japp! Den logiken köper jag men jag är ju kvinna förstås!*L*
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra