Hårfint av en Blondin

Hur många hårrelaterade ord hittar Du?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårfint av en Blondin

Hur många hårrelaterade ord hittar Du?




HÅRRESANDE


Jag ska just resa och se en uppsättning av "Hair"!

Det blir en slinga med båt.
Kan vara en nackdel, för jag mår risigt när det går vågor, 
så jag hoppas självfallet, att det är rakvatten.

 

Då upptäcker jag att min borste är försvunnen! 
Det blir full rulle!
Jag kammar igenom hela min stora lägenhet
(där jag bor permanent), 
tills jag får ont i bena! 

Situationen verkar skum,
men jag ska nog gå till roten med detta!
Om någon har snott den, så ska jag klippa till henne.

Jag går raka vägen in till min färgade grannfru
som spelar sax,
och frågar i djup ton, om hon kanske
Veet var den kan vara!

Hon vågar knappt titta på mig,
utan kikar under lugg,
mumlar i skägget
och säger att hon inte har den blekaste aning.

Jag tänker inte krusa någon,
så jag går in till mig igen
och funderar på att strunta i rubb och stubb,
och sätta på en film
med Flint Eastwood istället..
föga lockad att fortsätta min utredning.

DÅ ser jag borsten! Där på bordet!

Jag sveper den i en enda klunk!

Mmmm... Den värmer som balsam i strupen.

Sådär ja!

NU hänger det på håret!

Ska jag ta min trimmade bil och kräma på?

Nej, inte efter borsten, såklart!

Jag hinner ändå!

 

Jag - En HårDing

;}




Övriga genrer av Pulsatilla
Läst 561 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-12 01:24



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Aaah Hååår underbart, bara inte i maten... Du haver gett svaret, fusk, självklart hade jag skrivit ähum 42, jo just det. Kul, skruvad text till en vinande fnissande fläta av ord.
2008-01-12

  Pulsatilla
Du ligger bra till, Småbusig! Full poäng!!!
Grattis, du har vunnit en brödrost av trä! ;}
2008-01-12

    Cajsa
jag hittar 34 hårrelaterade ord, är det fler?
2008-01-12

  småbusig
39 får jag det till... om man inte räknar med rubriken och ingressen, för då blir det 42... vilket är svaret på ALLT :D
2008-01-12

  Larz Gustafsson VIP
15
2008-01-12

    eva m h
Hårligt skruvat!!! :-)
2008-01-12

  Sanningsägaren VIP
UNDERBART!
Jämnt skägg
trimmat som fan detta
f(l)int som snus
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla