Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräsligt Underbart



Små ögonblicks idyll

Naturen ger mig den

Av sol och klorofyll

Igen

och
Igen

och
Igen




Prosa av Pulsatilla
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-26 02:26



Bookmark and Share


    Cajsa
Fin :)
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla