Min Älskade Bror!!!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Älskade Bror!!!


Jag ger Dig nu ett Livstycke

 

Jag önskar Dig
ALLT GOTT i Livet!!!
Lycka i varje andetag
Så att Du känner att du LEVER!!!
Kärlek i varje hjärtslag
Med hög puls och fjärilar i magen!!!
Glädje i varje steg Du tar
Och att Du får skratta OFTA!!!
De vackraste blommor längs din väg
Ty DET och såå mycket mer...
DET är Du värd

!




Fri vers av Pulsatilla
Läst 534 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-15 15:36



Bookmark and Share


  johan sandén
Inte en chans att jag är värd allt det där men fin dikt var det, tack för den.
2008-02-23

  prinscess VIP
vackert skrivet om en varm önskan
2008-01-20

    Damm
Du ger den vackraste gåvan i den önskningen! Mycket bra!
2008-01-17

  Lennart Bång
Otroligt vacker bild och fina ord.
2008-01-17

  albertina
Åh vilka underbara ord du delar med dig. Tänk om någon skulle skriva dessa till mig. Varm i kroppen blir man och lycklig av att läsa dessa fina rader. Tack=)
2008-01-17

    Cajsa
Jättefint skrivet, önskar dig detsamma, Grattis till att din text är en av dagens mest läsvärda! Kram
2008-01-17

  Last Word Spoken
Gudomligt vackert och generöst!
2008-01-17

    ingvar VIP
Ett stycke liv, som räckes en denna gråmulna torsdag - fint tänkt och poetat!
2008-01-17

  småbusig
jag känner att jag LEVER... och det är så härligt !
2008-01-16

  Madjori
Livstycket för mig till dåtidens snörpning, men din dikt andas ord utav mjukaste kärlek.
Gillar!
2008-01-15

  Annmargreta
Tack det känns bra, jag behövde det just nu!!!!!!!!
2008-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Du med!
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla