Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mörkret kryper in

Vad händer när jag släcker min lampa?
Vad händer när surret från datorn inte längre hörs?
Vad händer när jag släcker skrivbordslampan,
när jag drar mig tillbaka till mitt hörn,
till min säng?

Vad händer när jag drar täcket över huvudet?
Vad händer när jag drar benen närmre kroppen?
Vad händer när jag blundar och tystnar för mig själv,
när jag lyssnar till ljudet utav ingenting,
när jag inte längre vågar andas?

Vad händer när mörkret kryper in?




Fri vers av Snubblaraldrig
Läst 477 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-04 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig