Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flod



floden stilla

luften varm

musiken tonades långsamt

hennes längtans eld
efter svalare vindar

flyr hennes dagar utan dig




Fri vers av Nasrin
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-19 11:54



Bookmark and Share


  Kent Love
vackert om längtan...
2008-01-21

  lilla t
Jag kan nästan se,,, och ta på känslan av att sakna någon oerhört mycket,,, bravo!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin