Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Testosteron



Klipper till mig lite
till kvinna
varje morgon
blir jag mindre arg och tar mindre
tag i människornas utrymme
mellan armar och ben

det blir lättare så
mindre blod som rinner
ur mig och fläckar ner
mig
och med mig

kanske någon blir gladare
jag lugnare
kanske inte alls som det var
tänkt
men som det nästan måste




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 456 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-20 13:21



Bookmark and Share


  Elin R
Oh bra Rakel. Jag känner sympati när jag läser. Om könsförvirring, fast varför ska man ha en sådan egentligen? Måste man? Får man inte bara vara? Tack för att du skriver om det.
2008-01-20

  Bjarne Nordbö
Tjusigt slingrar den sig fram till nästan ett stillsamt konstaterande. Snyggt minst sagt.
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji