Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla de som riskerat sin tillit. Glöm inte ert hjärta!


Sorgkant av sot

 

Tillit, sa du
la mina händer på spisen
och vred om vredet
med ett leende

Tillit gav jag
kände köttet smälta
rinna ned på en platta
och brännas till sot

Du stal tilliten ur mina händer
med förlamande stank
men sotiga knotor
söker nytt liv

Händer utan känsel
håller ett hjärta
där tillit brinner
för evigt




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-01-21 17:25



Bookmark and Share


  korpfjäder
Din text rör mig i hjärtat, och jag ser det i mina egna händer, ärrat men levande - tack för att du påminner om livet!
2008-01-24

  Michaela Dutius
Aaaaj-den dikten gör ont-vacker och sorgsen med en instängd förtvivlan
2008-01-24

  street
applåd.
2008-01-23

    ej medlem längre
Symboliken är strålande! Och budskapet viktigt!
Applåder!
2008-01-23

  * Ammi *
mkt bra skrivet!
applåd
2008-01-22

  boen
Stark symbolik!
2008-01-22

  Bjarne Nordbö
Blir målös, detta var i sanning starka rader. Känner lukten av bränt kött och förtvivlan.
2008-01-22

  Betlehemsstjärnan VIP
Eb fantastisk skapelse, med en brännhet känsla..Otroligt bra och känsloladdat/B
2008-01-22

  charlotte hedendahl
Starka,fina och sanna rader som berör!
2008-01-22

  coffe
like it a lot.....du är full av liv...vågar man inte satsa och förlora så vinner man inget häller..c
2008-01-22

  Maria Zena Viklund
ord att tänka på vackra rader!
2008-01-21

  Annette Andersson
En stark text som berör.
2008-01-21

  glittertindra
precis.. när man luras att tilliten är att lita blint... och så är det ju inte precis...
2008-01-21

  Mike
otroligt bra skrivet!
2008-01-21

    Trast
Effektfullt!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP