Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dina ord smeker min själ.....


Lilla hjärtat

 

Smek mig
just där
håll din hand
ömt och varsamt

Rör mina känslor
låt dem finnas
se dem
som de ser dig

Där över avgrunden
som en bro
din hand
i kärlek

Läker hjärta
gruvligt sårat
håll försiktigt
så jag får finnas

Kyss min själ
med dina ord
ge mig frihet
i ditt hjärta

Kniven höll jag
i din hand
mina ord
viskar du

Forma orden
du i sömnen skriker
"lilla hjärtat"
tiden läker




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-03 21:14



Bookmark and Share


    EllenCalmira
ja, ord kan smeka själen
2008-02-16

  korpfjäder
Det som händer mellan två människor som nakna visar sig för varandra. Din text öppnar dörren ditin där vi egentligen aldrig får tillträde. Där mötet sker. Så vackert, rörande, berörande.
2008-02-08

  Michaela Dutius
Spröd och lite desperat- sammantaget en underbar text
2008-02-04

  Thurizas
påminner mig om en ritual en gång för länge sedan. mycket stark text och innehåll!
2008-02-03

  prinscess VIP
den är vacker men lite vemodig och skör
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP