Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsk prosa

Med dig min älskade
är jag blott en vibrerande sträng
som ljuder likt en
underskön ton i en änglakör.

Utan början eller slut
klingar min kärlek till dig
som himmelsk prosa för vart öra.

Som den ljuvligaste honung
smakar min passion på dina läppar.

Varken ambra mysk
eller dyrbara juveler kan beröra din själ
när min kärlekshymn
blir ditt livselexir.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-14 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga