Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underbar dag att minnas alla i ens liv. En ljuspunkt både för stora och små. Varm kram från mig!




Ett hjärta för alla

 

Att älska
öppna sitt hjärta
möta dig
ja just dig
vem du än är
påminns jag om
när hjärtats dag är här

Att ta tillvara tiden
se dig
påminna dig om
att du är i mina tankar
var du än är
fyller mitt hjärta
med livets glädje




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-14 13:46



Bookmark and Share


  * Ammi *
javisst vännen, kram tillbaks
fint poetet denna dagen till ära
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP