Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kallar er hyenor

 

Som hyenor skrattar ni i natten
tänder med vassa spetsar
tror att ni inte syns
att ni är så speciella

Suktar efter uppmärksamhet
suger på minnen
som karameller
för att inte känna stanken ur er mun

Smyger på lejonen
väntar sluga
gör utfall ibland
backar sen tillbaka frustrerade

Det ni söker är inte mer
har gått vidare
hittat ett verkligt liv
ni var bara steg på vägen

Ett lejon väljer ett lejon
hyenan får äta upp resterna
ligg ni där och vänta
snart liknar ni det ni äter

Hyenor från det förflutna
era tänder lär bli slöa
för av luft är era minnen
och luft är det ni får

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-15 12:35



Bookmark and Share


  korpfjäder
Så skönt skrivet - och de \"stackars\" hyenorna får bara luft att äta - just så. Just så!!! Riktigt bra!
2008-02-26

    EllenCalmira
En fullträff!
2008-02-16

  Thurizas
känner det som att du skrivit om mina demoner och gett dom namn. !hyenor japp! lejon väljer lejon helt klart.jag är ett. bitsk text med stor sanning.
2008-02-15

  boen
Ja, jaga skiten ur hyenorna!
2008-02-15

  DanSan
******************************

Mums fillibabba . . . ja en hyena är inte
ens värd som mellanmål hellre då en
smaskig filé mignón på Zebra filé!!!

(eller varför inte en lammkotlett)

Härligt skrivet med pondus och styrka
och du får en verkligen att tänka på as
i slutet på andra stycket FULLTRÄFF!!

*APPLÅD*

******************************
2008-02-15

  Maria Zena Viklund
det var ett hårt slag mot hyenan, bra skrivet!
2008-02-15

  Larz Gustafsson VIP
En sak är säker: Kommer det ett par, tre hyenor backar ett lejon.
2008-02-15

  Night Soul Woman
*Woackackack!*Ojsan! *Tufft* skrivet bruden!
Drakbruden:) *applåd* och*panter vässer sina klor *
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP