Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde

om dig

Du är oemotståndligt charmig
och omtänksam som få.

Du är intensiv i din kärlek
och uppvaktar mig som en latino.

En riddare som strider för min ära. 
Jag är din prinsessa 
vars fotsteg du dyrkar.

Du är macho nog att
hantera vattenpass hammare
och vinkelslip.

Men manlig nog att
vara en romantiker
med tända ljus blommor och
ett vackert inrett hem.

Jag är din bästa vän.
Du är en intellektuell filosof
och vi kan prata om allt.

Jag är din största och enda kärlek
Den som går före allt.

Familjens lycka och trygghet
är det du lever för.

Vår kärlek är oändlig
och du är min tvillingsjäl.

Men så vaknade jag
och undrar nu

Finns du? 




Fri vers av Stjärnöga
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-16 04:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga