Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du talar om titanic men du vet väl att jack och rose aldrig egentligen fick varandra


ibland önskar jag att du stod
utanför min dörr helt ensam med
stoltheten nerkörd i halsen
oförmögen att tala i lögner
och där skulle du stå på mitt
stenrös till trappa och öppna din
hand och ge mig den där
blodiga dunkande knölen du så
ofta väljer att hänvisa till glömskan

där skulle du stå med ensamheten
i ryggen och med ditt livs kärlek framför
dig och så skulle du erbjuda ditt hjärta

då skulle jag
ä n t l i g e n
kunna stänga
dörren för gott

och gå vidare utan dig





Fri vers av octobertragedy
Läst 621 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-19 18:01



Bookmark and Share


  opheliavampira
bokmärker utan tvekan
2008-03-12

  Aida*
Oja!
2008-02-22

  korpfjäder
Så skönt! Släpp taget! Älska och ge fri! Vacker och mäktig text!
och en fantastisk titel!
2008-02-19

    Melona
japp,
just precis så
önskar man ibland!

stark text och med
stor passion!
bra skrivet

\"stoltheten nerkörd i halsen\"
(ja, den är inte så värst mycket att hurra för
alla gånger)

Applåd
2008-02-19

  Louise. J
Precis så är det. Wow säger jag bara. Bokmärke helt klart!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

octobertragedy
octobertragedy