Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en avslutad affär (eller en älskares sista andetag)


det du gör
när du låser mig
i en position omöjlig
att samla kraft i
ger mig kramper av
njutning i min ryggrad

du pressar mig mot marken
huvudet ner och munnen
fylls av grus och blod
och jag ger dig motstånd
för att det ska göra ondare

snälla gör mig illa
få mina tarmar att slingra sig
som ormar i min kropp och
smeka liv i smärtan

du river och sliter i allt som är mitt
rycker loss och frigör mina demoner
trycker dig hårdare mot mig tills
mina revben ger vika

jag skakar av vrålande smärta
och dina mjuka händer blir hårda
våldsamma knivar mot min hud

det du gör
när du låser mig
i en position omöjlig
att samla kraft i
ger mig kramper av
njutning i min själ

när du slutligen reser dig upp och
tar trycket mot min bröstkorg med
dig känner jag mig märkligt tom

du viskar förlåt men jag hör ingenting
jag hör bara mitt envisa hjärtas slag eka
i mitt huvud och studsa mot mina tinningar

du-dunk
du-dunk
du...




Fri vers av octobertragedy
Läst 921 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-03-28 17:56



Bookmark and Share


  aol
så håt så skönt bravo gillas
2008-08-22

  PPQ
power bravo:D
2008-06-10

  Patrick K
denna berör, riktigt snyggt
2008-05-06

  Матрёшa
Vilken otroligt stark text! Månag riktigt bra formuleringar och jag älskar sista stycket.. Du är så himla bra!
2008-04-23

  Bortklemad
S
K
I
T
B
R
A

Riktigt bra skrivet! applåd helt enkelt!
2008-04-17

    Elina Möller
Säger som de andra, den här texten är otroligt stark. upprepningen, radbrytningen, tempot och ordvalen. vill nästan säga att jag älskar det här.
2008-04-05

    deadquill
du gör det omöjligt för alla som läser, att inte älska det här...
2008-04-03

  Bjarne Nordbö
Bokmärker för att återkomma till. Det här är starkt, måste ge den tid.
2008-03-28

  korpfjäder
Mållös.
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

octobertragedy
octobertragedy