Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker som är svåra

Varför försöka vara bra?
När man kan räcka till
Räcka till, till mig
Mot mig
Som du kan räcka till
Ja, det kan man säga
Att räcka till
Är svårt!




Fri vers av Memle
Läst 237 gånger
Publicerad 2008-02-21 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Memle