Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skitflummigt asså,gillar ej denna dikt ;) aja.... tycker den är så himla konstig, klantiga mig!! <3 aja enjoy hehe ;P


Morgon

Likt daggdroppens klara färg,
daggkåpans luddiga blad,
tar imot en droppe så klar
när solens ljusa strålar kastar
gyllene ljus över den nya dagen som gryr.

Gräsets gröna färg, så lockande.
En klar droppe gjord av dagg
balanserar på gräsets tunna strå.
Dock ännu är tystnaden lagd,
tills den första fåglens ljuva
kvitter bryter den långa tystnaden




Fri vers av Memle
Läst 296 gånger
Publicerad 2008-03-07 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Memle