Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kraft

i vårens dimma
solen väcker dagen

hon målar en glimt

av hans sagolikt
vackra ansikte

kraft hon får
för allt hon ger




Fri vers av Nasrin
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-22 15:17



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Jättefint!
2008-03-04

  Nils Sondefors
Poesi!
(Fint, förhoppningsfullt innehåll.)
Applåd!
2008-02-26

  Ulf Lagerholm
*kraft hon får
för allt hon ger*

enkelt, vackert
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin