Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter och andra kadaver



Det är något dött över hela
den där

i hemligheten ligger ändå fingrar
och andetag mitt i knät, i vecken på mig

inte sådär
vill jag ju inte vakna, på riktigt

Det luktar något dagsgammalt
över mig

är över och bort redan innan




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 498 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-02 22:37



Bookmark and Share


  August L S
Så dystert och dunkelt, men ändå vackert på något vis. Väcker tankar och känslor. Kanske om hur allt förflyktigas eller så.
2008-03-04

    Elina Möller
Härligt att få läsa lite av dig såhär på kvällskvisten. Snyggt, det här!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji