Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godhet



i hennes ensamhet

väcker längtan efter

helgat livs skönhet

hans godhet upptänder

hennes hjärta och

förgyller tillvaron




Fri vers av Nasrin
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-04 18:26



Bookmark and Share


  Quasimodo
Här smälter allt samman till en varm och skön känsla !!
2008-05-28

  Nils Sondefors
Poesi när den är som bäst!
Applåd.
2008-03-05

  Kristina Wallbing
Vilken härlig dikt. Skön rytm!
Applåder!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin