Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


mellan stolarna

Och du står mellan stolarna
väger Fram Tillbaka
utan att följa tankebanorna
För blind är du
och fast förankrad
i ickebesluten
mellan stolarna.

Jag tar min röda stol och går.




Fri vers av Lisapolja
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 18:32



Bookmark and Share


  frökenjulie
Jag gillar att du skrev min röda stol och går..
annars skulle det nog bli lite platt.
Men du får ändå fram en mening med texten, och andra gången är den så mkt bättre!
bra!
2008-03-21

  Shininkagemusha
Man ska inte skratta åt andra men det här drog jag på munnen åt ändå, hela bilden av att så helt tänka \"utanför lådan\" var så klart uppmålad.
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja