Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara jag

Jag mår inte bra fast ingen kan se det

Ingen kan någonsin ana det

Utan att jag säger det till dem

Fast det är så svårt att berätta

Det är så svårt att få folk att förstå

Jag verkar lycklig

Jag är alltid glad

Men tänk om det bara är en mur då

Tänk om jag bara byggt upp en mur av leende

För att ingen någonsin ska kunna se genom mej

För jag är rädd





Fri vers av Karin_
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-14 20:26



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Stark läsning. Kan spegla mig i din text. Nu väntar jag på nästa - på upplösningen.
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Karin_