Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självgodingarna






 

pragmatiska & arroganta - "kom igen poeten... gör nån verklig nytta!, det där blir du inte fet på!"

samhällsmoralism-atleter - men med bristande moral själva...

proffs-praktiska - men dom bryr sej inte om att bygga upp inre kvaliteer.

inbundna & snåla med sej själva (tragikomiska!)

normalsvenskt tråkiga - "roliga" när dom dricker & dansar till Vikingarna.

Skoningslösa mot det dom & det som avviker från deras definition av normalt & inom rimliga ramar - fast de är utom sej... i sin i sanning abnorma brist på vanligt folkvett & respekt.

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-14 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, jag känner dem också. Det är ganska många i det där \"kollektivet\".
2008-03-18

  Johan Bergstjärna
Men titta på Sverige raring..... vad ser du.

Jo: ofta så är vi såna som jag beskriver i min text, fast OK... jag hårddrar det lite... o jag bodde i en hemsk liten jante-by på den tiden, ett Sverige i miniatyr.
Förmodligen förekommer dessa avarter mer på landsbygden.
Nu måste jag ta en öl till, raaaaap! hehe
2008-03-14

    Nattviol
de enda jag generaliserar
(som människor . .. men jag tvekar
även där på benämningen människa..)
är pedofiler!
för jag vet - att de inte kan ändra
sitt beteende utan livslång hjälp!!

allt annat... är bara en yttring av
ett sårat självt... i mitt tycke!!

pusss
2008-03-14

  Johan Bergstjärna
Nattviol

ta mej inte så bokstavligt, jag säjer inte att ALLA är såna här i Sverige.... men det är ett folk-drag.... det finns här landet, mer än i de flesta andra länder.
2008-03-14

    Nattviol
oj... här har vi generaliseringar
som jag inte väntade mig från dig..!

om jag tolkar texten utan
ingressen
så finner jag fördomar
mot hela landet...

det förvånar mig!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna