Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickfång



Lyfter man blicken
kanske man upptäcker att
gränserna är få

om blicken endast
begränsningarna fångar
ska man nog se upp




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 906 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-03-24 14:38



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Fyndigt diktat!
2008-03-29

    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärda rader som inte bara fångar läsarens blick för stunden utan också stannar kvar.
2008-03-29

    JJ VIP
Ger dig mitt fulla stöd! Mvh. JJ.
2008-03-28

    Bodil Sandberg
ja det var då bra sagt!!!
2008-03-27

    Scribble
se upp, så kan det vara gränslöst
förbi gränsen, smart skrivet!/S
2008-03-26

  Gunilla VIP
Sant!
Allt handlar om perpektiv!
2008-03-26

  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
fyndigt och bra innebörd!
2008-03-25

  Ronny Berk
som tankar och vyer över gränslösa horisonter den finseende poesin...vackerheter och finsaker ...ja...
2008-03-25

  Lasseman VIP
Wow! bara så sant och bra! och som man skall ta lärdom av.. applåder
2008-03-24

  aol
fin livspoesi där fångade du en sanning
2008-03-24

  devilsangel
En riktig fullträff fick du in, mycket bra!!
2008-03-24

  Lena K Nilsson VIP
En tänkvärd och bra skriven text!
2008-03-24

  Jer
Ett ögonblick
av sanning
fångad i ord
och mening.


2008-03-24


  Betlehemsstjärnan VIP
Fyndigt och tänkvärt och helt enkelt bra skrivet/B
2008-03-24

  thyra
Sanna tankar i din text, tycker jag!
2008-03-24

  Michaela Dutius
En härligt underfundig text som ger en ljusare och gränslösare horisont
2008-03-24

    eva m h
Klurig ordlek med allvar!!
2008-03-24

  Carola Zettergren
Så sant!!!
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm