Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till eller från

Bort, bort, bort
tåget för mig bort,
från en underbar ledighet
från ett sorglöst liv till
ett inrutat måste-liv,
bort, bort, bort
dessa tankar måste bort,
till en spännande värld
till en kreativ mötesplats,
från en underbar ledighet,
jag ska till
inte bort,
jag ska till
en ny spännande höst
där mina tankar finns kvar
i min underbara trädgård,
jag ska till
många möten med fantastiska människor
där mina händer saknar jord och ogräs,
jag ska till
alla bilder och texter som ska fram
med själen längtandes efter blomdoft,
koppla av, koppla av
tänk på något annat,
hon har snygg färg på tröjan gör
sig bra till bruna ögon men
ack vilka gräsliga byxor
koppla av, koppla av
som herrn borta i hörnet
helt borta i sin bok, vilken
kan det vara
koppla av, koppla av
säg till barnen som skriker
så högt och skärande de
borde tänka på oss som ska
koppla av, koppla av,
skogen skiftar över till ängar
och åkrar, där det lilla vackra
röda huset
snart framme, snart framme
det dunkar fram över rälsen
varför ler hon inte med ögonen
kanske hennes ressällskap är fel
snart framme, snart framme
bromsarna gnisslar var
la jag min väska och
varför tog jag den fula bruna jackan
kliver av, kliver fram
hur dags var det mötet var vem
var föredragande
kliver av, kliver fram
och han den där duktiga nye kommer
det blir intressant
jag är här, jag är här
vilka fina bilder som har kommit in
kanske som plåster till min själ utan blomdoft
jag filar på texten i mitt huvud
och springer iväg på nästa möte




Fri vers av **AnneLiten**
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-24 15:09



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Väldig fint!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

**AnneLiten**
**AnneLiten**