Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekunder

tillvarons mysterier
som legobitar på ett golv

när du tittar upp
har istider dragit förbi utanför fönstret
och kaffet kallnat i din kropp




Fri vers av Peter Strid
Läst 580 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-25 00:02



Bookmark and Share


    Melona
wow

läckert, vardaglig existentialism med
härliga metaforer
2008-03-27

  Jessica Ebbesson
Den här är perfekt som den är enl. mitt tycke. Håller med nedanstående kommentator.
2008-03-26

  Vind
Helt i min smak. Läckra illustrationer, svepande perspektiv. Kok eller brygg är dock frågan?!
2008-03-25

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat av dig!
2008-03-25

    Peter Strid
kritik mottas gärna
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Strid