Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand

 

Vandra med mig vid sorgens sjö
strand kantad av stenar
Håll min hand, följ min väg
viska allt du menar

Låt dina ord min själ få läka
hindra mig från tanken tung
Känslan av din ömhets låga
håller sinnet evigt ung

Vandra stilla vid mitt vatten
se horistonten nalkas ljus
Trösta hjärta vars tårar väter
trädens rot till vindens sus




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-03-27 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken känsla du förmedlar i denna fina dikt! Skön poesi!
2008-04-04

  TjejenSomGråterTyst
Vacker och mild med mer därtill... En ljuvlig dikt som får mig att undra... Hur sjutton kan du skriva med så mycket känsla???=)
2008-04-01

  Michaela Dutius
Innerlig och vacker önskan i fin dräkt
2008-03-28

  boen
Vilken känsla texten skapar!
2008-03-27

  Night Soul Woman
Så vackert och skört skrivet *applåder*
2008-03-27

  Maria Zena Viklund
mycket vackert alstrat!
2008-03-27

  Lilla My* VIP
Varm, vacker, stilla med hopp om tröst och följe!!
Så fint du skriver*
2008-03-27

  * Ammi *
hand i hand, en axel att luta sig mot, fina rader!
2008-03-27

  Rolfsdotter
Fina rader \"viska allt du menar\", vackert! Kram Backsippan
2008-03-27

  Mal
Mycket fint :)
2008-03-27

  korpfjäder
Den vägen kanske kan vara tung - men beskriven så känns den möjlig att dela.
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP