Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är det värsta jag vet

Jag avskyr kalla röster.
Det är det värsta jag vet.
Ni vet när rösten saknar känsla.
Och innehåller nonchalans.
Och avstånd.

Det är det värsta jag vet.
När man har kommit dit.
Då vill jag bara bort.
Iväg.
Rymma.
Och lämna det kalla bakom mig.

Det är det värsta jag vet.
Det är som att känslorna plötsligt försvunnit.
Ena dagen var de heta och intensiva.
Andra dagen borta med vinden.

Det är det värsta jag vet.
Jag vill inte hamna där igen.
I det kalla landskapet.

För det är det värsta jag vet.






Fri vers av Glittra G
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-31 23:29



Bookmark and Share


  korpfjäder
Intressant- först ser jag bara den andres kyla, den som drabbar diktjaget. Nästa läsning ser jag kylan i diktjaget. Båda lika obehagligt outhärdliga. Och undrar, vem ska sätta igång värmeaggreggatet?
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G