Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pålånga, till skillnad från avlånga, är inget riktigt ord förrän det begagnats av minst tiotusentals människor under minst en generation.


Konversation i hörnet av Kedjebrevsgatan och Bedrägerigränd i någon gudsförgäten håla till stad i Sv









Annika och Johnny står och gafflar med varandra så att bitar av hamburgare med fisk mellan bröna sprutar ut ur munnen då och då.
Johnny
-jag har hört att den som spelar 007 vill att james bond skall vara bisexuell, eftersom skådespelaren får så mycket uppskattning från män.
Annika
-då tycker jag att 007 borde vara en bi och transsexuell kvinna med mustasch och rökigt hes röst och brista ut i sångnummer då och då i filmerna och då låta som rod stewart.
Johnny
-om james bond plötsligt är en kvinna så kunde de visa henne kyssa både kvinnor och män och ha en av varje med i sängen.
Annika
Ja och skurken kunde vara tvillingar, män som klär sig i behå och trosor under kostymen, så att det syntes att de hade stoppning i sina behåar.
Johnny
-eller så kan agenten vara bög och komma på det först morgonen efter när han legat med en rysk isprinsessa som visar sig ha bytt kön till kvinna efter att ha levt sina första trettio år som man.

Här kom ett kriminellt gäng in i bilden. De satt i en stor truck som skulle köra in i en guldsmedsbutik för att råna den. Fast först måste de ta sats och backade då in i ryggarna på de intet ont anande förtidspensionerade ungdomarna så att deras ryggar gick av och de dog efter att ha fått blitt liggande i respirator och koma i tre år först. Kanske ha vi här ett exempel på ett oblitt öde eller rent av guds hand som vidrörde dem efter deras ohämmade utläggning om 007, en filmserie som jesus länge lovordat för sina många förtappade själar som frälses av pitolen i james bonds förfarna hand.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 17:34



Bookmark and Share


    söötsnö
jättebra skrivit!!
2008-04-02

  Gunwale VIP
Vad jag gillar med såna här (fast det finns ju bara denna som är sån här) texter är att de (läs:den) får en (läs mig!) att plötsligt förstå vad den riktiga världen är för slag - nämligen allt annat än denhärna textens verklighet!
Jag ska säga pålånga minst tre gånger varje dag och föra över beteendet på min avkomma.
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP