Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det här tjaffset passar som dikt i raffset










nyinflyttad?
har du frys i carporten?
källare i frysen?
balkong i inglasningen?
parkett i badrummet?
sovrum i kylskåpet?
spruckna tapeter i garderoben?

har du kontrakt i badrumsskåpet
har du proppskåp i sängkammaren?
har du bredband i skafferiet?
har du lönnrum i byråerna?

frigång från öppna avdelningen?
frikort på ant-ica, knossum?
frisim i väggalmanackan?
frispråkighet i tvättstugan?

låter allt det som
en himla fin lägenhet till villa
i stugbyn mellan motorvägen
och järnvägen




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-03 13:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
största frågetecknet är förstås varför det fattas ett frågetecken efter det självklara badrumsskåpet...
2008-04-03

  Gunwale VIP
Det slår mig helt plötsligt hur många ord vi människor måste hålla reda på, var härbergerar vi dem egentligen, när de inte används? Kanske din dikt ska ses som ett utsläpp? Det är ju trots allt vår, och vårfloden trycker väl på.
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP