Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att du klär av mig

Jag vill att du klär av mig.
Och tittar på mig.
Så du ser vem jag är.

Jag vill att du klär av mig.
Innan du rör vid mig.
På riktigt.

Jag vill att du klär av mig.
Som många män gjort före dig.
Men som den enda som jag verkligen står naken inför.

Jag vill att du klär av mig.
När du är beredd på att älska mig.
Hela mig.

Jag vill att du klär av mig.
Och blottar hela min själ.
För då kan jag inte smita längre.







Fri vers av Glittra G
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-03 21:44



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Varför smita?
2008-04-06

  korpfjäder
Väl författat - tänker på hur drömmen om den totala tilliten nog uppfyller de flesta.
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G