Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dricker ett glas rödvin. Och röker en cigg.

Hon dricker ett glas rödvin.
Och röker en cigg.
Hon har bokat sina sexdejter.
Så hon är nöjd.
Det är så hon gör.

Hon dricker ett glas rödvin.
Och röker en cigg.
Hon klär av sig inför en man.
Hon låter honom röra vid hennes kropp.
Behandla henne som sin.
För det är så hon gör.

Hon dricker ett glas rödvin.
Och röker en cigg.
Lyssnar på tougher than the rest på repeat.
Tänker på honom.
Som allt handlar om.
Undrar vem han ligger hos i natt.

Hon dricker mer rödvin.
Och röker sin sista cigg.
Huvudet värker.
Allt annat också.
Hon somnar i sin egen dimma.
Med en okänd hand på hennes mage.




Fri vers av Glittra G
Läst 438 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-06 01:24



Bookmark and Share


    Komisarek
Miss Sparkle goes Bukowki and I\'m not ready to make nice\'cause I\'m devastated she figured him out before me

bara för det ska jag dricka rödvin istället för äl ikväll
2008-04-08

  Carola Zettergren
Starkt poetat med
en vemodig underton!!!
2008-04-07

    Melona
Det här är ju du, ditt skrivsätt, som träffar med enkelhetens dynamik,
precis där min solarplexus är allt annat än \"tougher than the rest\"

\"so somebody ran out left somebodys heart in a mess\"

det där röda, ska han ju ge tillbaka!
2008-04-07

  Dr Jimmy Johansson The 777
Repeat på livet.
2008-04-06

  korpfjäder
Tänker ensamhet. Och känner en sorts tomhet i de här raderna.
Är livet inte mer.... väl skrivet!
2008-04-06

  Larz Gustafsson VIP
Är det detta som kallas \"ett fritt förhållande\"?
2008-04-06

  Spider
Härliga rader med en tung betoning!
2008-04-06

  mayhem and order
..ja i brist på \"it\", roa sej med ngt annat. snyggt sammansatt.
2008-04-06

  Hapalochlaena
Stark text som känns in i själen.

bra skrivet.
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G