Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som smiter vet innerst inne alltid vad hon gör







Nästa gång en rattfyllerist
kör på någon och stannar kvar
på valplatsen utan att smita sin väg
som en strykrädd hund,

vill jag höra polisen i tv3s efterlyst berätta
att han hört bilisten uttrycka sig
medan han eller hon sökt ställa sig
i någorlunda givakt...
-jag var full och visste vad jag gjorde




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2008-04-07 15:53



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Utopi!?
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP