Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag tänker hålla om dig ändå

Jag vet att du är rädd.
Jag känner att du skakar.
Men jag tänker hålla om dig ändå.

Trots att du kämpar emot.
Trots att du är elak mot mig.
Trots att du slåss.
Trots att du skriker.
Trots att det är min beröring som skrämmer dig mest.

Jag tänker hålla om dig ändå.
För du behöver någon som får dig att sluta skaka.

Och om du flyr igen.
Så tänker jag jaga dig.
Jag tänker jaga dig till världens ände om det krävs.
Jag tänker jaga dig tills du slutar springa.
Tills du vågar stanna.

Jag vet att du är rädd.
Jag känner att du skakar.
Men jag tänker hålla om dig ändå.
Och jag tänker inte släppa dig.
Bara för att det är min beröring som skrämmer dig mest.







Fri vers av Glittra G
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-07 21:12



Bookmark and Share


  korpfjäder
Barn... som springer för att någon äntligen ska orka springa ifatt och hålla.... Men jag förstår, att din text nog handlar om någon vuxen. Som gömmer ett förskrämt barn inom sig. Knepigt är det att hitta trygghet när det är för sent för att ge barnet det barnet skulle haft....
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G