Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick idén till den här när jag snackade litet om hanbojor, rep och grejor att sexa till tillvaron med, med Kurt... en gosse med hur mycket upplysningar som helst om vad som får folk att tända av, till och på... dessvärre är han bara till för mitt lystmäte


Bondage









Tid för litet spioneri
på grannarna när de är i förförartagen?

Ställ dig på huk i buskarna och ta snabba
shots med mobilen eller kanske ännu hellre,
skicka in en polare i kåken när gubben
är borta och låt polaren montera in
webbkameror här och där i huset
så du slipper sticka dig
på rosenbuskens taggar

Bond-age is here to get us free…
sexa till det med litet spionageintrig
I den familjära sängbaletten,

införskaffa prylar och kläder,
frisyrer och repliker från filmens värld och fly
den banala verkligheten
på lekandets bananskal




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 739 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP