Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Michel Orblin, en annan storhet, inspirerade


Självförvållat?









Den perfekte poeten
är som jag var förra veckan,
tills dess hade jag ingen aning om
hur stor jag var.

Nu i dag fick jag dock veta
att min hjärna är större
än min storhet som poet.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2008-04-10 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP