Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna historia är ur det riktiga livet, här i dramatiserad form, skådespelarna i filmen fick dåligt betalt för att spela in den här sketchen. Men ibland kan man inte välja och vraka mellan rollerna utan får ta vad man får för att få ihop till brödfödan


I bussen (Avdelningen lågvatten)








En kvinna som står upp i bussen pysslar om ett barn i en barnvagn. Några fåglar sitter i ett träd de passerar, de sjunger in våren så det hörs in genom den öppnade luckan i taket. En man i kostym luktar rakvatten. Två småkillar sitter och kollar in några litet äldre tjejsare som sitter med sina mobiler och lyssnar på mp3musik och fnittrar samtidigt. Bussen saktar in och stannar till vid en hållplats för att släppa av tre medlemmar ur en och samma familj.

En man stiger ombord och får syn på en ung kvinna i handikappstolen längst fram på höger sida i färdriktningen. Den påstigande yttrar sig och gör samtidigt yviga gester. Varpå följande samtal utspinner sig.

Mannen: -Här vill jag sitta.
Kvinnan: -Jag har fem handikapp, hur många har du?
Mannen: -Snart har du sex…
Kvinnan: -Jo jag vet. Men jag är inte hemma riktigt än.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-12 20:12



Bookmark and Share


  katt.inc
Jag behöver bli uppmuntrad och du gör det med denna halvdåliga vits, men så tycker jag halvdåliga vitsar är bra, konstig humor har jag. Tack i alla fall.
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP