Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar om jag skulle kunna älska honom

Jag undrar om jag skulle kunna älska honom.
Mer än jag älskar mannen jag skällde ut idag.
Han sitter i min soffa och pratar oavbrutet.
Jag lyssnar och nickar alltid då och då.

Han är söt.
Blont hår.
Blåa ögon.
Och han kisar liksom när han ler.

Vi dricker vin.
Och lyssnar på musik.
Han gör en låtlista till mig.

Men den innehåller inte låtarna.
Som jag behöver för att överleva.
Och när han inte gillar Lundell.
Eller är särskilt förtjust i Springsteen.
Så undrar jag om jag skulle kunna älska honom.

Han kysser helt underbart.
Mjukt.
Men ändå inte.
Kyssar som vill mer.

Och han gillar mina bröst.
Han leker lite med dem.
Det är skönt.

Han vet att han inte får stanna kvar.
Ingen sover över hos mig.
Så han tar på sig jackan och säger hejdå.

Han ger mig en avskedspuss.
Den smakar blåbär.
Och skämtar om att jag är lite svår.
Jag ler lite skamset.
För att jag kör iväg honom mitt i natten.
Men det är så jag gör.

När jag blir ensam kvar så undrar jag.
Varför jag inte skulle kunna älska honom.

Men svaret kanske inte är så svårt ändå
Jag gillar helt enkelt Springsteen lite för mycket.








Fri vers av Glittra G
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-13 05:09



Bookmark and Share


  korpfjäder
Gillar att läsa - och försöka ta in en värld som är så långt bort från min egen. Det är spännande - men jag anar att jag inget förstår. Och texten i sig själv är skön att läsa, skön att stanna i. Åter förstår jag, att mitt eget liv är rätt olikt. Och känner, att det är helt OK. Det betyder ju inte, att jag inte får vara med eller att diktjaget inte kan vara någon jag gillar. Det betyder bara, att vi kan berika varandra.
2008-04-13

  Tina-sol
\"Jag undrar om jag skulle kunna älska honom.
Mer än jag älskar mannen jag skällde ut idag.\"

Antar att dikt-jaget redan i de två första raderna vet svaret som besvaras i slutet...Bra där!
2008-04-13

    Melona
ÅH

du är så söt!
Fasän, förstår dit dilemma, musik är sexigt...
Du är duktig på att måla bilder!
2008-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Springsteen och Lundell...Jag skulle kunna älska dig!
2008-04-13

  Dr Jimmy Johansson The 777
Du älskar musik, köp ett instrument, ta en kurs, njut ännu mer.
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G