Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
an echo in my head


No Reason



Vad fan spelar det för roll?
om jag dukar bordet,
om jag får godkänt på provet

ni förstår ju ändå inte
det spelar ingen roll

oavsett hur duktig jag är
hur bra jag gör ifrån mig
så finns det kvar

Tomheten som ekar inom mig
Och urholkar min själ
Varje dag, i ett jäkla år

och

oavsett vad jag fyller dagarna med
så är det inte tillräckligt
för att göra hjärtat helt igen


och jag hatar det
hatar att livet tappade
all sin mening när jag
lämnade dig

snälla, jag orkar inte
inte ett andetag till
inte ett steg till

vill bara att du ska
hålla ihop min värld
med dina starka armar
för allt faller, och jag faller med

du finns inte,
och jag dog långt innan
sista andetaget

när är det nog?




jag tror livet gav upp mig
långt innan jag gav upp det




Fri vers av Alexandoria
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-19 15:15



Bookmark and Share


  Mal
\"och ajg dog långt innan sista andetaget\" . Jag gillar!
Mycket bra skrivet, känner igen mig i texten.
Och de två sista raderna satte sig hos mig.

Mycket bra!
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria